ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Αινιγματικές Ιστορίες

-10%

Λιανική τιμή: €13,30

Τιμή Bestseller: €11,97

Συγγραφέας: Petrovic Uros

Εκδότης: Αερόστατο

Κατηγορία: Από 8 ετών

ISBN: 9789609435130

Ημερομηνία έκδοσης: 10/12/2011

Αγορά
10/12

Περιγραφή

Ήρθε η ώρα να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει! 30 γοητευτικές ιστορίες που εκτυλίσσονται στον μυστηριώδη κόσμο ενός οικισμού που κατοικούν γουνοθήρες, με τίτλους όπως τα Χαμένα βασιλομανίταρα, Τρεις χιλιάδες σαλιγκάρια, Οι πέντε αλυσίδες ή Το χρώμα που λείπει, θα επιστρατεύσουν τη λογική, την ευστροφία και την υπομονή σας και θα σας χαρίσουν χαρούμενες στιγμές και χρήσιμες γνώσεις που θα σας συντροφεύουν για πάντα. Κάθε αινιγματική ιστορία συνοδεύεται από 1 έως 6 φυλλαράκια γκίνκο, που δείχνουν το βαθμό δυσκολίας τους, καθώς το δέντρο Ginkgo Biloba συμβολίζει τη σοφία και το τσάι από τα φύλλα του ενδυναμώνει την πνευματική διαύγεια. Για να τις λύσετε μόνοι σας, με τους φίλους σας ακόμα και με τους συμμαθητές μέσα στην τάξη.

Συμβουλή για τα παιδιά: Μην κλέβετε! Δηλαδή, μην διαβάζετε τις λύσεις που βρίσκονται στο τέλος του βιβλίου, χωρίς προηγουμένως να έχετε προσπαθήσει να τις βρείτε μόνοι σας. Αυτή είναι όλοι η γοητεία των Αινιγματικών ιστοριών...

Σελίδες: 81

μετάφραση: Ντούσιτσα Τσβέτκοβιτς - Κατσανικάκη, Γιάννα Κατσανικάκη

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου το 1967 στη Σερβία και έγινε γνωστός με το επικό μυθιστόρημα Aven. Από το 2008 είναι πρόεδρος της Mensa της Σερβίας και ιδρυτής του Mensa World Photo Cup. Έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις για τη συγγραφική του δράση (το 2005 πήρε το πρώτο βραβείο ATIPIKA AWARD ως καλύτερος συγγραφέας ασυνήθιστης λογοτεχνίας και το 2009 το GOLD BADGE για την συνεισφορά του στην εθνική κουλτούρα της Σερβίας). Οι Αινιγματικές ιστορίες (Riddle tales) έχουν φανατικό κοινό.

Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα

-10%
07/12
-15%
14/12

Το ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης