ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Jennifer Donnelly ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ με ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗ

Τιμή Bestseller: €50,00

Συγγραφέας: Jennifer Donnelly

Εκδότης: Διόπτρα

Κατηγορία: Ενηλίκων

ISBN: 

Ημερομηνία έκδοσης: 03/11/2023

Αγορά
03/11

Περιγραφή

Jennifer Donnelly ΣΕΤ ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ με ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗ

Αποτελείται από τα bestseller βιβλία:

1. Το τριανταφυλλάκι

2. Τριαντάφυλλο του χειμώνα

3. Το άγριο τριαντάφυλλο

Ο Χειροποίητος Υφασμάτινος Σελιδοδείκτης υπάρχει σε διάφορες αποχρώσεις και μεταλικά στοιχεία. Κατά την επικοινωνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας θα ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες επιλογές.

Αναλυτικά τα βιβλία

Βιβλίο 1ο: Το τριανταφυλλάκι

Ανατολικό Λονδίνο, 1888: ένα μέρος όπου ληστές, μπράβοι, πόρνες και άνθρωποι της καθημερινότητας ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή, ενώ τις νύχτες τριγυρίζει ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης. Εκεί, δίπλα στα νερά του Τάμεση, μια έξυπνη και θαρραλέα κοπέλα τολμάει να κάνει όνειρα για μια ζωή μακριά από τις σαθρές αποβάθρες, τα βρομερά σοκάκια και τη θλίψη της φτωχογειτονιάς.

Παρά τις ατελείωτες ώρες που εργάζεται σε ένα συσκευαστήριο τσαγιού, η Φιόνα Φίνεγκαν ξέρει ότι η ζωή της είναι καλύτερη από πολλών άλλων. Επιπλέον, έχει και τον Τζο. Η Φιόνα κι ο Τζο είναι ερωτευμένοι από παιδιά και ονειρεύονται ότι κάποια μέρα θα ανοίξουν το δικό τους μαγαζί.

Όμως το ανατολικό Λονδίνο είναι ένα επικίνδυνο μέρος για μια κοπέλα μόνη – κι ο Αντεροβγάλτης δεν είναι ο μοναδικός κίνδυνος που ρίχνει τη βαριά σκιά του πάνω του. Η Φιόνα πρέπει να δραπετεύσει από εκεί με κάθε τρόπο, να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή και να ξεχάσει τον Τζο. Πώς όμως θα τα καταφέρει, αφού ο Τζο είναι ο μοναδικός άντρας που αγάπησε;

Βιβλίο 2ο: Τριαντάφυλλο του χειμώνα

Είναι 1900 και οι επικίνδυνοι δρόμοι του Ανατολικού Λονδίνου δεν είναι μέρος για να κυκλοφορεί μια καθωσπρέπει γυναίκα. Αλλά η Ίντια Σέλγουιν Τζόουνς δεν είναι μια απλή «καθωσπρέπει» γυναίκα: έχει εκπαιδευτεί ως γιατρός και είναι αποφασισμένη να δουλέψει εκεί όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Σ’ αυτούς τους καταθλιπτικούς δρόμους η Ίντια συναντά –και σώζει– τον πλέον διαβόητο γκάγκστερ του Λονδίνου, τον σκληρό Σιντ Μαλόουν. Ο Μαλόουν είναι ακριβώς το αντίθετο από τον αριστοκράτη αρραβωνιαστικό της Ίντια και αντιπροσωπεύει όλα όσα εκείνη απεχθάνεται. Όμως, παρά το χάος που τους χωρίζει, μια ακατανίκητη έλξη την τραβάει κοντά του και τη ρίχνει σε μια αναζήτηση για το μυστηριώδες παρελθόν του.

Στο βιβλίο που ακολουθεί το θρυλικό Τριανταφυλλάκι, η Jennifer Donnelly ζωντανεύει μια επική ιστορία μέσα σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Βιβλίο 3ο: Το άγριο τριαντάφυλλο

Στην Αγγλία του 1914 απλώνεται η σκιά του επερχόμενου μεγάλου πολέμου, οι γυναίκες μάχονται για το δικαίωμα ψήφου, ενώ ατρόμητοι πρωτοπόροι επεκτείνουν τα όρια του γνωστού κόσμου σε ερήμους και πολικές περιοχές.

Με φόντο αυτήν την ταραγμένη εποχή, η Γουίλα Όλντεν, μια παθιασμένη ορειβάτισσα, δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον Σέιμους Φίνεγκαν ο οποίος της έσωσε τη ζωή σε ένα τραγικό ατύχημα. Ο εξερευνητής Φίνεγκαν προσπαθεί απεγνωσμένα να σβήσει τη Γουίλα απ’ τη μνήμη του, καθώς παντρεύεται μια νεαρή καλλονή. Και ο Μαξ φον Μπραντ, ο όμορφος και έξυπνος Γερμανός εμιγκρές, φλερτάρει γυναίκες της υψηλής κοινωνίας, κρύβοντας τους πραγματικούς του σκοπούς.

Την ίδια ώρα πολλοί ακόμα αγαπημένοι χαρακτήρες από το θρυλικό Τριανταφυλλάκι επιστρέφουν, ενώ η ίδια η αυτοκρατορία του οίκου τσαγιού των Φίνεγκαν θα δοκιμαστεί σκληρά.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Jennifer Donnelly είναι συγγραφέας επτά επιτυχημένων μυθιστορημάτων. Μεγάλωσε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ, όπου ειδικεύτηκε στην Αγγλική Λογοτεχνία και στην Ευρωπαϊκή Ιστορία. Το τελευταίο της βιβλίο, Η Γέφυρα των Μυστικών, είναι μια ωδή στη γυναικεία ανεξαρτησία και στη δύναμη της θέλησης που διαδραματίζεται στην Αμερική των αρχών του 20ού αιώνα. Το πρώτο της βιβλίο, το θρυλικό Τριανταφυλλάκι, είναι ένα επικό ιστορικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο, στα τέλη του 19ου αιώνα. Χαρακτηρίστηκε «εκπληκτικό» από το περιοδικό Booklist, «απολαυστικό» από την εφημερίδα Washington Post και «ένοχη απόλαυση» από το περιοδικό People. Μεταφράστηκε σε όλον τον κόσμο και άνοιξε τον δρόμο για τις δύο εξίσου επιτυχημένες συνέχειες: Τριαντάφυλλο του Χειμώνα και Το Άγριο Τριαντάφυλλο. Το δεύτερο μυθιστόρημά της, το Βόρειο Σέλας, βασίστηκε σε ένα πραγματικό έγκλημα που διαπράχτηκε στα Αντιρόντακ της Αμερικής το 1906. Το έργο κέρδισε μια σειρά από αξιοζήλευτα λογοτεχνικά βραβεία: Carnegie Medal, Los Angeles Times Book Prize, Borders Original Voices Award, Charlotte Award, ενώ ήταν υποψήφιο και για τα Michael L. Printz Award και Abraham Lincoln Award. Οι New York Times έγραψαν στην κριτική τους ότι είναι «πρωτότυπο και πολυεπίπεδο», ενώ πολλά έντυπα το συμπεριέλαβαν στις λίστες τους με τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς: The Times (London), The Irish Times, The Financial Times, Publishers Weekly, Booklist, School Library Journal κ.ά. Την ίδια ενθουσιώδη υποδοχή από κοινό και κριτικούς είχε και το επόμενο βιβλίο της, οι Επαναστατημένες Ζωές, που επιλέχθηκε ως ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς από το Amazon, το Goodreads, το Kirkus, το School Library Journal και τη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Σικάγου. Επίσης, οι Επαναστατημένες Ζωές σε audiobook κέρδισαν το Odyssey Honor for Excellence, ενώ ήταν και πάλι υποψήφιες για Carnegie Medal. Το 2014, η Jennifer ξεκίνησε μια μεγάλη συνεργασία με την Disney, για να δημιουργήσει την επιτυχημένη Young Adult σειρά Waterfire Saga. Η Jennifer ζει στο Χάντσον Βάλεϊ της Νέας Υόρκης με τον σύζυγο, την κόρη και τα δύο σκυλιά της.

Ενηλίκων

03/11
03/11
-26%
09/04