ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η εταιρία

ΟΡΑΜΑ

Με μοναδικό γνώμονα την άριστη και ποιοτική εξυπηρέτηση που απολαμβάνουν ήδη οι πελάτες των φυσικών καταστημάτων μας και κατανοώντας τη δύναμη και την αμεσότητα που προσφέρει το διαδίκτυο, δημιουργήσαμε για εσάς, μια νέας αντίληψης ιστοσελίδα, απλή, ευχάριστη και πάνω απ' όλα λειτουργική, ώστε η αγορά όλων των προϊόντων μας, να γίνεται διασκέδαση.

Ειδικά για τα βιβλία μια ομάδα τριών εξειδικευμένων συνεργατών αξιολογεί καθημερινά μέσα από τον απίστευτα μεγάλο όγκο βιβλιοπαραγωγής, και επιλέγει ανά κατηγορία τα πιο νέα και ποιοτικά βιβλία, ώστε να σας βοηθήσει στην τελική σας αγορά.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

To bestseller.gr «The life style store» είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, λιανικής πώλησης βιβλίων, χαρτικών, γραφικής ύλης, παιχνιδιών, ποδηλάτων, ειδών καλλωπισμού και πολλών άλλων προϊόντων ειδικά επιλεγμένα για γυναίκες και οικογένειες με παιδιά με γνώμονα την άριστη ποιότητα σε σχέση με την τιμή τους . To bestseller.gr έχει σαν στόχο τη σωστή ανάπτυξη μέσα από μια ποιοτική και εκπτωτική πολιτική με στοιχείο την άριστη παροχή υπηρεσιών, προς πελάτη του. Στo bestseller.gr πελάτης δεν πληρώνει τη «διαφήμιση», με αποτέλεσμα να κρατάμε το κόστος των βιβλίων και όλων των προϊόντων πάντα χαμηλό.


ΙΣΤΟΡΙΚΟ

To bestseller.gr είναι αυτόνομο τμήμα της αλυσίδας «βιβλιοκίνηση» η οποία άρχισε τη δραστηριότητα της το 1995 και διαθέτει πρότυπα βιβλιοχαρτοπωλεία σε κομβικά σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετεί με μεγάλη ευθύνη πάνω από 260.000 πελάτες το χρόνο.


Φυσικά Καταστήματα «ΒΙΒΛΙΟΚΙΝΗΣΗΣ»

Πατήστε εδώ για να δείτε τα καταστήματα του δικτύου.