ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Όροι χρήσης

Γενικοί όροι

Το bestseller.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, της εταιρείας με την επωνυμία «A.G. BEST ON WEB SMPC» η οποία είναι σύμβουλος επικοινωνίας και της «ΑΘ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ.» η οποία έχει την διαχείριση και την εμπορική εκμετάλευση.

Τα στοιχεία των εταιρειών βάση του Νόμου 4072/2012 αρθ. 47 είναι τα παρακάτω:

A.G. BEST ON WEB SINGLE MEMBER P.C
ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΡΩΑΔΟΣ 34, 14233 Ν.ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ email: ag@bestseller.gr
Μοναδικός Εταίρος: Αθανάσιος Γεωργίου, Κεφάλαιο: 1.000?
Α.Φ.Μ.: 800487805 Δ.Ο.Υ.: Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 125173301000

ΑΘ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ
ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ 107, 17676 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ email: info@bibliokinisi.gr
Α.Φ.Μ.: 099074813 Δ.Ο.Υ.: Α' ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τηλ - fax: 210 9510297


Προσωπικά δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του χρήστη. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού ή κινητού τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λ.π.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του bestseller.gr υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά στέλνοντάς μας e-mail στο info@bibliokinisi.gr.


Τιμές των πωλούμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (6,5%) για βιβλία και περιοδικά και (23%) για τα υπόλοιπα είδη.

Ειδικά για τα βιβλία ισχύει ο νόμος της ενιαίας τιμής βιβλίου.

Οι τιμές που αναφέρονται στο site δύναται να αλλάξουν μετά από ενημέρωση και με ευθύνη των προμηθευτών.


Πληρωμές

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Τράπεζας Πειραιώς και τα στοιχεία δεν αποθηκεύονται στο bestseller.gr. H αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας (SSL 128 bit) από το winbank paycenter.


Διάφορα

1. Ευθύνη bestseller.gr: To bestseller.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

2. Ειδικά αλλαγές των βιβλίων γίνονται μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών και αφού ο αποστολέας έχει πληρώσει τα έξοδα μεταφοράς.Οικονομικά στοιχεία 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 31-12-2015
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31-12-2015
ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΗ 2015