ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Η μαγισσούλα που έτρωγε αριθμούς

-10%

Λιανική τιμή: €7,70

Τιμή Bestseller: €6,93

Συγγραφέας: Τσιαμπαλή Χρυσάνθη

Εκδότης: Ψυχογιός

Κατηγορία: Από 5 ετών

ISBN: 9786180114225

Ημερομηνία έκδοσης: 06/10/2016

Αγορά
06/10

Περιγραφή

Στο κάστρο της αρχιμάγισσας Αναφανδίνας οι μαγισσούλες είναι ενθουσιασμένες! Ο ξακουστός Μάγος Αριθμός 0 και οι βοηθοί του, οι αριθμοί 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 και 10, θα παρουσιάσουν τα εντυπωσιακά κόλπα τους χρησιμοποιώντας απίθανα ξόρκια: την Πρόσθεση και την Αφαίρεση! Θα τα καταφέρουν όμως;

Ένα παραμύθι που με διασκεδαστικό τρόπο παρακινεί τα παιδιά να παίξουν με τους αριθμούς, τις προσθέσεις και τις αφαιρέσεις!

Σελ: 56

Εικονογράφηση: Ρούσσου Ανδριάννα

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα..

Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1975 στη Λάρισα, όπου ζει. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της: ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑΣ ΜΠΑΛΙΤΣΑΣ, ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ (Βραβείο Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου 2009), Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΜΩΜΕΝΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ, Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΥΛΑ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥΣ, Η ΜΑΓΙΣΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ; και ΕΝΑ ΠΑΤΩΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Κείμενό της έχει συμπεριληφθεί επίσης στο βιβλίο Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ, ένα απάνθισμα από κείμενα που κατά καιρούς έχουν γράψει μέλη της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, από την οποία έχει διακριθεί και για το παραμύθι της ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

Ο μικρός δράκος Καρύδας