ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
- 13 Δεκεμβρίου
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ - 10 Δεκεμβρίου
Η Κληρονομιά (ΝΕΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ #3) - 10 Δεκεμβρίου
Τα ταξίδια του Μαρίνου
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
-
23/11Τιμή: 14,90 13,41-10%
-
20/09Τιμή: 11,10 9,99-10%
-
22/11Τιμή: 12,20 10,98-10%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
-
03/11Τιμή: 60,00
-
03/11Τιμή: 50,00
-
03/11Τιμή: 60,00
BEST SELLERS 2025
-
Επιβάτης 23Τιμή: 17,70 15,93-10%
-
Αναζητώντας την ελπίδαΤιμή: 17,70 15,93-10%
-
Το μωρό της σοφίταςΤιμή: 18,80 16,92-10%
All time Bests...»
Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ CHEF ΑΠΟ ΤΟ CULINARY INSTITUTE OF AMERICA

Τιμή Bestseller: €75,00
Συγγραφέας:
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ
Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
ISBN: 9789604572946
Ημερομηνία έκδοσης: 31/12/2009
ΑγοράΠεριγραφή
Το να γίνει κανείς chef είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Η μεγειρική είναι ένα δυναμικό επάγγελμα, ένα επάγγελμα που προσφέρει μεγάλες προκλήσεις, αλλά και μεγάλες επιβραβεύσεις. Θα υπάρχει πάντα ένα ακόμα σκαλοπάτι που πρέπει να κατακτήσετε και μία ακόμα ικανότητα που πρέπει να αποκτήσετε. Ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μελλοντική εξέλιξη, αλλά και ως σημείο αναφοράς για το μέλλον. Λόγω του εγκυκλοπαιδικού τρόπου παρουσίασης των θεμάτων, το βιβλίο καλύπτει διάφορα θέματα και απευθύνεται τόσο στο σπουδαστή που παρακολουθεί ένα εκπαιδευτικό πρόγγραμμα μαγειρικής όσο και στον επαγγελματία. Ο καθηγητής μπορεί να επιλέξει να διδάξει ολόκληρο ή μέρος του περιεχομένου, ενώ ο σπουδαστής μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει τις γνώσεις του ή ως εργαλείο αναφοράς για να βρει απαντήσεις σε όλες τις απορίες του σχετικά με μια συγκεκριμένη τεχνική. Οι τεχνικές, όπως περιγράφονται στο βιβλίο, έχουν όλες δοκιμαστεί στις κουζίνες του Culinary Institute. Καθεμιά αντιπροσωπεύει μια παραλλαγή από τις πολλές που υπάρχουν. Το ότι δεν περιλαμβάνονται όλες οι τεχνικές στο βιβλίο δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες μέθοδοι δεν είναι σωστές. Η εμπειρία θα διδάξει στο σπουδαστή πολλά "μυστικά του επαγγέλματος". Ωστόσο, ο τίτλος του έργου δεν θα πρέπει να το εντάξει αυτόματα στην κατηγορία των βιβλίων που χρησιμοποιούνται μόνο από τους chef των εστιατορίων ή των ξενοδοχείων. Τα βασικά μαθήματα μαγειρικής είναι ίδια, είτε ετοιμάζουμε ένα γεύμα για πελάτες είτε για την οικογένεια και τους φίλους μας. Ελπίζουμε ότι και εκείνοι που ασχολούνται με τη μαγειρική ως δημιουργικό χόμπι θα αντιμετωπίσουν το βιβλίο αυτό ως ένα πολύτιμο εργαλείο. Το Culinary Institute είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κολέγια μαγειρικής τέχνης στις ΗΠΑ, με περισσότερους από 3.000 σπουδαστές-chef.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

ΜΥΤΙΛΗΝΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: 25,48
Αγορά
ΞΕΡΟΛΙΘΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ
Τιμή: 29,00
Αγορά
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τιμή: 15,00
Αγορά
ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ, ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 93 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ Β' ΤΟΜΟΣ
Τιμή: 31,80
Αγορά
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥ 3Η ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: 18,76
Αγορά
ΤΑ ΜΗΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΠΕΡΙΕΧΕΙ 220 ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τιμή: 20,00
Αγορά
ΗΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Τιμή: 15,90
Αγορά
Ο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΔΙΣΤΟΝ ΛΟΓΟΔΕΙΠΝΟΝ
Τιμή: 24,99
Αγορά
ΤΕΧΝΗ Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
Τιμή: 20,14
Αγορά
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ 1000 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Τιμή: 59,72
Αγορά
ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ
Τιμή: 19,78
Αγορά
ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Τιμή: 19,80
Αγορά