ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ CHEF ΑΠΟ ΤΟ CULINARY INSTITUTE OF AMERICA

Τιμή Bestseller: €75,00

Συγγραφέας: 

Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ

Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

ISBN: 9789604572946

Ημερομηνία έκδοσης: 31/12/2009

Αγορά
31/12

Περιγραφή

Το να γίνει κανείς chef είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Η μεγειρική είναι ένα δυναμικό επάγγελμα, ένα επάγγελμα που προσφέρει μεγάλες προκλήσεις, αλλά και μεγάλες επιβραβεύσεις. Θα υπάρχει πάντα ένα ακόμα σκαλοπάτι που πρέπει να κατακτήσετε και μία ακόμα ικανότητα που πρέπει να αποκτήσετε. Ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μελλοντική εξέλιξη, αλλά και ως σημείο αναφοράς για το μέλλον. Λόγω του εγκυκλοπαιδικού τρόπου παρουσίασης των θεμάτων, το βιβλίο καλύπτει διάφορα θέματα και απευθύνεται τόσο στο σπουδαστή που παρακολουθεί ένα εκπαιδευτικό πρόγγραμμα μαγειρικής όσο και στον επαγγελματία. Ο καθηγητής μπορεί να επιλέξει να διδάξει ολόκληρο ή μέρος του περιεχομένου, ενώ ο σπουδαστής μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει τις γνώσεις του ή ως εργαλείο αναφοράς για να βρει απαντήσεις σε όλες τις απορίες του σχετικά με μια συγκεκριμένη τεχνική. Οι τεχνικές, όπως περιγράφονται στο βιβλίο, έχουν όλες δοκιμαστεί στις κουζίνες του Culinary Institute. Καθεμιά αντιπροσωπεύει μια παραλλαγή από τις πολλές που υπάρχουν. Το ότι δεν περιλαμβάνονται όλες οι τεχνικές στο βιβλίο δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες μέθοδοι δεν είναι σωστές. Η εμπειρία θα διδάξει στο σπουδαστή πολλά "μυστικά του επαγγέλματος". Ωστόσο, ο τίτλος του έργου δεν θα πρέπει να το εντάξει αυτόματα στην κατηγορία των βιβλίων που χρησιμοποιούνται μόνο από τους chef των εστιατορίων ή των ξενοδοχείων. Τα βασικά μαθήματα μαγειρικής είναι ίδια, είτε ετοιμάζουμε ένα γεύμα για πελάτες είτε για την οικογένεια και τους φίλους μας. Ελπίζουμε ότι και εκείνοι που ασχολούνται με τη μαγειρική ως δημιουργικό χόμπι θα αντιμετωπίσουν το βιβλίο αυτό ως ένα πολύτιμο εργαλείο. Το Culinary Institute είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κολέγια μαγειρικής τέχνης στις ΗΠΑ, με περισσότερους από 3.000 σπουδαστές-chef.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

31/01

Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ 88 ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΑΛΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ

Τιμή:   18,91

Αγορά
31/12
30/11

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΜΗΤΣΙΟΥ - ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ, ΓΙΩΤΑ

Τιμή:   24,99

Αγορά
30/11

ΤΙ ΤΡΩΜΕ... ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

ΦΑΣΣΕΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τιμή:   18,02

Αγορά
30/11

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Συλλογικό Έργο

Τιμή:   28,86

Αγορά
31/10

30ΛΕΠΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

OLIVER, JAMIE

Τιμή:   29,36

Αγορά
31/10

ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ... ΙΣΤΟΡΙΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΑΡΙΚΑ

Τιμή:   16,92

Αγορά
31/10

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

SMART, DENISE

Τιμή:   12,15

Αγορά
31/10

ΜΑΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τιμή:   17,50

Αγορά
31/10

ΜΙΣΟΨΗΜΕΝΟ

BOURDAIN, ANTHONY

Τιμή:   18,71

Αγορά
30/09

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΩΣ 30΄

ΒΕΡΤΖΑΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΑ

Τιμή:   12,00

Αγορά
31/08

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΣΜΥΡΛΗ, ΒΙΚΥ

Τιμή:   14,90

Αγορά
30/06

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

ΚΥΡΟΥ, ΤΕΣΣΑ

Τιμή:   42,29

Αγορά
31/03

64 ΕΔΩΔΙΜΑ

ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τιμή:   24,99

Αγορά
28/02
28/02

ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τιμή:   16,60

Αγορά
31/01

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ BALTHAZAR 1973-1983

ΤΣΙΤΣΕΛΗ, ΚΑΙΗ,

Τιμή:   42,40

Αγορά