ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
- 8 Αυγούστου
Λατινικά ( Τεύχος Α ) Β Λυκείου - 15 Ιουλίου
Διόφαντος ΟΕΔΒ Σετ Α' Λυκείου (NTYMENΑ) - 15 Ιουλίου
Θρησκευτικά Β' Λυκείου ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
-
16/05Τιμή: 22,20 19,98-10%
-
23/11Τιμή: 14,90 13,41-10%
-
20/09Τιμή: 11,10 9,99-10%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
-
03/11Τιμή: 60,00
-
03/11Τιμή: 50,00
-
03/11Τιμή: 60,00
-
01/07Τιμή: 10,00
BEST SELLERS 2024
-
Επιβάτης 23Τιμή: 17,70 15,93-10%
-
Αναζητώντας την ελπίδαΤιμή: 17,70 15,93-10%
-
Το μωρό της σοφίταςΤιμή: 18,80 16,92-10%
All time Bests...»
Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ CHEF ΑΠΟ ΤΟ CULINARY INSTITUTE OF AMERICA
Τιμή Bestseller: €75,00
Συγγραφέας:
Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ
Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
ISBN: 9789604572946
Ημερομηνία έκδοσης: 31/12/2009
ΑγοράΠεριγραφή
Το να γίνει κανείς chef είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Η μεγειρική είναι ένα δυναμικό επάγγελμα, ένα επάγγελμα που προσφέρει μεγάλες προκλήσεις, αλλά και μεγάλες επιβραβεύσεις. Θα υπάρχει πάντα ένα ακόμα σκαλοπάτι που πρέπει να κατακτήσετε και μία ακόμα ικανότητα που πρέπει να αποκτήσετε. Ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μελλοντική εξέλιξη, αλλά και ως σημείο αναφοράς για το μέλλον. Λόγω του εγκυκλοπαιδικού τρόπου παρουσίασης των θεμάτων, το βιβλίο καλύπτει διάφορα θέματα και απευθύνεται τόσο στο σπουδαστή που παρακολουθεί ένα εκπαιδευτικό πρόγγραμμα μαγειρικής όσο και στον επαγγελματία. Ο καθηγητής μπορεί να επιλέξει να διδάξει ολόκληρο ή μέρος του περιεχομένου, ενώ ο σπουδαστής μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει τις γνώσεις του ή ως εργαλείο αναφοράς για να βρει απαντήσεις σε όλες τις απορίες του σχετικά με μια συγκεκριμένη τεχνική. Οι τεχνικές, όπως περιγράφονται στο βιβλίο, έχουν όλες δοκιμαστεί στις κουζίνες του Culinary Institute. Καθεμιά αντιπροσωπεύει μια παραλλαγή από τις πολλές που υπάρχουν. Το ότι δεν περιλαμβάνονται όλες οι τεχνικές στο βιβλίο δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες μέθοδοι δεν είναι σωστές. Η εμπειρία θα διδάξει στο σπουδαστή πολλά "μυστικά του επαγγέλματος". Ωστόσο, ο τίτλος του έργου δεν θα πρέπει να το εντάξει αυτόματα στην κατηγορία των βιβλίων που χρησιμοποιούνται μόνο από τους chef των εστιατορίων ή των ξενοδοχείων. Τα βασικά μαθήματα μαγειρικής είναι ίδια, είτε ετοιμάζουμε ένα γεύμα για πελάτες είτε για την οικογένεια και τους φίλους μας. Ελπίζουμε ότι και εκείνοι που ασχολούνται με τη μαγειρική ως δημιουργικό χόμπι θα αντιμετωπίσουν το βιβλίο αυτό ως ένα πολύτιμο εργαλείο. Το Culinary Institute είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κολέγια μαγειρικής τέχνης στις ΗΠΑ, με περισσότερους από 3.000 σπουδαστές-chef.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
ΜΑΜΑ, ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΡΑΣΙΝΑ! ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Τιμή: 9,99
ΑγοράΠΑΤΑΤΕΣ, ΟΣΠΡΙΑ, ΡΥΖΙΑ, ΣΟΥΠΕΣ MINI COOKBOOKS: 30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τιμή: 1,98
ΑγοράΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ 99 ΠΑΛΑΤΙΑΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: 19,00
ΑγοράΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟ
Τιμή: 60,00
ΑγοράΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ
Τιμή: 10,00
ΑγοράCUPCAKES 30 ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ CUPCAKES
Τιμή: 15,42
ΑγοράΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΑΚΑ, ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ
Τιμή: 12,94
ΑγοράΝΟΣΤΙΜΟΝ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΝ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΑ: ΥΓΙΕΙΝΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
Τιμή: 11,00
Αγορά