ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ CHEF ΑΠΟ ΤΟ CULINARY INSTITUTE OF AMERICA

Τιμή Bestseller: €75,00

Συγγραφέας: 

Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ

Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

ISBN: 9789604572946

Ημερομηνία έκδοσης: 31/12/2009

Αγορά
31/12

Περιγραφή

Το να γίνει κανείς chef είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Η μεγειρική είναι ένα δυναμικό επάγγελμα, ένα επάγγελμα που προσφέρει μεγάλες προκλήσεις, αλλά και μεγάλες επιβραβεύσεις. Θα υπάρχει πάντα ένα ακόμα σκαλοπάτι που πρέπει να κατακτήσετε και μία ακόμα ικανότητα που πρέπει να αποκτήσετε. Ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μελλοντική εξέλιξη, αλλά και ως σημείο αναφοράς για το μέλλον. Λόγω του εγκυκλοπαιδικού τρόπου παρουσίασης των θεμάτων, το βιβλίο καλύπτει διάφορα θέματα και απευθύνεται τόσο στο σπουδαστή που παρακολουθεί ένα εκπαιδευτικό πρόγγραμμα μαγειρικής όσο και στον επαγγελματία. Ο καθηγητής μπορεί να επιλέξει να διδάξει ολόκληρο ή μέρος του περιεχομένου, ενώ ο σπουδαστής μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει τις γνώσεις του ή ως εργαλείο αναφοράς για να βρει απαντήσεις σε όλες τις απορίες του σχετικά με μια συγκεκριμένη τεχνική. Οι τεχνικές, όπως περιγράφονται στο βιβλίο, έχουν όλες δοκιμαστεί στις κουζίνες του Culinary Institute. Καθεμιά αντιπροσωπεύει μια παραλλαγή από τις πολλές που υπάρχουν. Το ότι δεν περιλαμβάνονται όλες οι τεχνικές στο βιβλίο δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες μέθοδοι δεν είναι σωστές. Η εμπειρία θα διδάξει στο σπουδαστή πολλά "μυστικά του επαγγέλματος". Ωστόσο, ο τίτλος του έργου δεν θα πρέπει να το εντάξει αυτόματα στην κατηγορία των βιβλίων που χρησιμοποιούνται μόνο από τους chef των εστιατορίων ή των ξενοδοχείων. Τα βασικά μαθήματα μαγειρικής είναι ίδια, είτε ετοιμάζουμε ένα γεύμα για πελάτες είτε για την οικογένεια και τους φίλους μας. Ελπίζουμε ότι και εκείνοι που ασχολούνται με τη μαγειρική ως δημιουργικό χόμπι θα αντιμετωπίσουν το βιβλίο αυτό ως ένα πολύτιμο εργαλείο. Το Culinary Institute είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κολέγια μαγειρικής τέχνης στις ΗΠΑ, με περισσότερους από 3.000 σπουδαστές-chef.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

02/09
12/03

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ

KAKUZO, OKAKURA

Τιμή:   6,99

Αγορά
31/12

Τρία Χρόνια και Μία Ημέρα

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ.

Τιμή:   19,80

Αγορά
03/12

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ

ΠΑΝΟΥ, ΑΘΗΝΑ

Τιμή:   15,50

Αγορά
30/11

STREET FOOD

ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ, ΑΚΗΣ

Τιμή:   25,50

Αγορά
30/11

ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ, ΧΑΛΑΡΩΝΩ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΕΦ

Τιμή:   11,90

Αγορά
30/11
01/10

Απλά και Διαφορετικά

ΕΥΓΕΝΕΙΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ

Τιμή:   10,90

Αγορά
17/07

ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

ΨΥΧΟΥΛΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τιμή:   8,00

Αγορά
09/05

MA TAVERNE GRECQUE

PAVLAKI IOANNA

Τιμή:   16,89

Αγορά
31/03

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ 4 ΕΠΟΧΩΝ

ΜΠΟΖΗ, ΣΟΥΛΑ

Τιμή:   12,20

Αγορά
31/12

ΑΝΤΡΕΣ... ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΣΟΥΛΗ, ΣΟΦΙΑ Α.

Τιμή:   12,00

Αγορά
27/12

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΣΙ ΝΟΝΑΣ

ΠΑΡΓΙΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠ.

Τιμή:   16,00

Αγορά
04/12

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ, ΑΚΗΣ

Τιμή:   35,00

Αγορά
30/11

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ COOKBOOK

BOURDAIN, ANTHONY,

Τιμή:   26,90

Αγορά