ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
- 8 Αυγούστου
Λατινικά ( Τεύχος Α ) Β Λυκείου - 15 Ιουλίου
Διόφαντος ΟΕΔΒ Σετ Α' Λυκείου (NTYMENΑ) - 15 Ιουλίου
Θρησκευτικά Β' Λυκείου ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
-
16/05Τιμή: 22,20 19,98-10%
-
23/11Τιμή: 14,90 13,41-10%
-
20/09Τιμή: 11,10 9,99-10%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
-
03/11Τιμή: 60,00
-
03/11Τιμή: 50,00
-
03/11Τιμή: 60,00
-
01/07Τιμή: 10,00
BEST SELLERS 2024
-
Επιβάτης 23Τιμή: 17,70 15,93-10%
-
Αναζητώντας την ελπίδαΤιμή: 17,70 15,93-10%
-
Το μωρό της σοφίταςΤιμή: 18,80 16,92-10%
All time Bests...»
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τιμή Bestseller: €35,50
Συγγραφέας: ΜΠΛΟΥΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.
Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α.Ε.
Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
ISBN: 9786188281233
Ημερομηνία έκδοσης: 30/04/2017
Αγορά30/04
Περιγραφή
Στο παρόν βιβλίο, ο αναγνώστης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για τα αίτια που προκαλούν την ποιοτική υποβάθμιση και τις αλλοιώσεις στα τρόφιμα, καθώς και για τις διάφορες μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων με τις οποίες μπορούν να παραχθούν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή για την υγεία του καταναλωτή και ικανά να διατηρηθούν χωρίς ανεπιθύμητες μεταβολές και αλλοιώσεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
31/03
ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΣ
Τιμή: 24,35
Αγορά31/07
Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΥΣΜΑΤΟΠΟΙΕΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ - ΒΑΡΦΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ
Τιμή: 10,14
Αγορά31/08
ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ
REEVES, HUBERT
Τιμή: 12,22
Αγορά