ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2025

Bestsellers 2025...»
All time Bests...»

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Τιμή Bestseller: €35,50

Συγγραφέας: ΜΠΛΟΥΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.

Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α.Ε.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

ISBN: 9786188281233

Ημερομηνία έκδοσης: 30/04/2017

Αγορά
30/04

Περιγραφή

Στο παρόν βιβλίο, ο αναγνώστης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για τα αίτια που προκαλούν την ποιοτική υποβάθμιση και τις αλλοιώσεις στα τρόφιμα, καθώς και για τις διάφορες μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων με τις οποίες μπορούν να παραχθούν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή για την υγεία του καταναλωτή και ικανά να διατηρηθούν χωρίς ανεπιθύμητες μεταβολές και αλλοιώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

31/01

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ

Τιμή:   18,00

Αγορά
31/12

ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΧΩΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

ΦΩΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν.

Τιμή:   25,20

Αγορά
31/10

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

ROBINSON, ANDREW

Τιμή:   10,00

Αγορά
31/12

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ

Τιμή:   30,00

Αγορά
30/09

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΡΕΑΣ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΜΠΛΟΥΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.

Τιμή:   40,57

Αγορά
31/05

ΚΟΙΝΩΝΙΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 1Η ΕΚΔΟΣΗ

ΚΡΙΜΠΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ Β.

Τιμή:   20,14

Αγορά