ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
- 8 Αυγούστου
Λατινικά ( Τεύχος Α ) Β Λυκείου - 15 Ιουλίου
Διόφαντος ΟΕΔΒ Σετ Α' Λυκείου (NTYMENΑ) - 15 Ιουλίου
Θρησκευτικά Β' Λυκείου ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
-
16/05Τιμή: 22,20 19,98-10%
-
23/11Τιμή: 14,90 13,41-10%
-
20/09Τιμή: 11,10 9,99-10%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
-
03/11Τιμή: 60,00
-
03/11Τιμή: 50,00
-
03/11Τιμή: 60,00
-
01/07Τιμή: 10,00
BEST SELLERS 2024
-
Επιβάτης 23Τιμή: 17,70 15,93-10%
-
Αναζητώντας την ελπίδαΤιμή: 17,70 15,93-10%
-
Το μωρό της σοφίταςΤιμή: 18,80 16,92-10%
All time Bests...»
Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΥΛΙΚΑ, ΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Τιμή Bestseller: €34,83
Συγγραφέας: NILSEN, NGELA
Εκδότης: ΠΑΠΥΡΟΣ
Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
ISBN: 9789606715488
Ημερομηνία έκδοσης: 30/11/2007
ΑγοράΠεριγραφή
Τι χρειάζεται μια κουζίνα για να είναι πραγματικά εξοπλισμένη; Τι σημαίνει σατομπριάν, κουρ μπουγιόν, ντεμι γκλάς; Πώς γίνεται βελούδινη η υφή της μαγιονέζας; Πόσο ψήσιμο χρειάζονται το κρέας και το ψάρι για να διατηρήσουν τους χυμούς τους; Πώς γίνεται το γέμισμα των πουλερικών; Πώς συντηρούνται τα αρωματικά βότανα και τα μπαχαρικά και πώς συνδυάζονται καλύτερα;
"Η Βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα" δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους ερασιτέχνες αλλά και τους επαγγελματίες σεφ, ακολουθώντας τις σύγχρονες και διεθνείς τάσεις της μαγειρικής τέχνης. Με περισσότερες από 500 σελίδες σ' έναν τόμο με εύχρηστο μέγεθος, αλφαβητικό ευρετήριο και ανθεκτικό εξώφυλλο, η "Βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα" είναι
το απαραίτητο «εργαλείο» στην κουζίνα κάθε επίδοξου γαστρονόμου.
"Η Βίβλος της μαγειρικής" αποτελείται από επτά θεματικές ενότητες:
1. Όροι, Τεχνικές και Εξοπλισμός Κουζίνας
2. Το Ντουλάπι της Κουζίνας
3. Αρωματικά Βότανα και Μπαχαρικά
4. Φρούτα και Λαχανικά
5. Κρέας, Πουλερικά και Κυνήγι
6. Ψάρια και Θαλασσινά
7. Γαλακτοκομικά και Αβγά.
Από το αλάτι ως τη χαρίσα, από το αβοκάντο ως το φινόκιο και από τον βραστήρα ως το χρονόμετρο, παρουσιάζονται αλφαβητικά όλα τα υλικά, οι τεχνικές, ο εξοπλισμός και η ορολογία της κουζίνας, καθώς και δεκάδες μικρά μυστικά για μια πλούσια και ευφάνταστη μαγειρική.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΞΕΝΑΓΟ ΤΟΝ CHEF IN LOVE ΤΟΝΥ ΚΑΒΑΛΙΕΡΟ: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ 22 ΧΩΡΕΣ
Τιμή: 3,00
ΑγοράΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ 321 ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ 1Η ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: 30,00
ΑγοράΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΕΥΣΕΩΣ ΔΩΡΑ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ
Τιμή: 31,80
ΑγοράΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΜΕ 70 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Τιμή: 14,70
ΑγοράΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΕΣ ΡΕΤΣΕΤΕΣ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 3η ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: 19,80
Αγορά