ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
- 8 Αυγούστου
Λατινικά ( Τεύχος Α ) Β Λυκείου - 15 Ιουλίου
Διόφαντος ΟΕΔΒ Σετ Α' Λυκείου (NTYMENΑ) - 15 Ιουλίου
Θρησκευτικά Β' Λυκείου ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
-
16/05Τιμή: 22,20 19,98-10%
-
23/11Τιμή: 14,90 13,41-10%
-
20/09Τιμή: 11,10 9,99-10%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
-
03/11Τιμή: 60,00
-
03/11Τιμή: 50,00
-
03/11Τιμή: 60,00
-
01/07Τιμή: 10,00
BEST SELLERS 2024
-
Επιβάτης 23Τιμή: 17,70 15,93-10%
-
Αναζητώντας την ελπίδαΤιμή: 17,70 15,93-10%
-
Το μωρό της σοφίταςΤιμή: 18,80 16,92-10%
All time Bests...»
Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΥΛΙΚΑ, ΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Τιμή Bestseller: €34,83
Συγγραφέας: NILSEN, NGELA
Εκδότης: ΠΑΠΥΡΟΣ
Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
ISBN: 9789606715488
Ημερομηνία έκδοσης: 30/11/2007
ΑγοράΠεριγραφή
Τι χρειάζεται μια κουζίνα για να είναι πραγματικά εξοπλισμένη; Τι σημαίνει σατομπριάν, κουρ μπουγιόν, ντεμι γκλάς; Πώς γίνεται βελούδινη η υφή της μαγιονέζας; Πόσο ψήσιμο χρειάζονται το κρέας και το ψάρι για να διατηρήσουν τους χυμούς τους; Πώς γίνεται το γέμισμα των πουλερικών; Πώς συντηρούνται τα αρωματικά βότανα και τα μπαχαρικά και πώς συνδυάζονται καλύτερα;
"Η Βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα" δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους ερασιτέχνες αλλά και τους επαγγελματίες σεφ, ακολουθώντας τις σύγχρονες και διεθνείς τάσεις της μαγειρικής τέχνης. Με περισσότερες από 500 σελίδες σ' έναν τόμο με εύχρηστο μέγεθος, αλφαβητικό ευρετήριο και ανθεκτικό εξώφυλλο, η "Βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα" είναι
το απαραίτητο «εργαλείο» στην κουζίνα κάθε επίδοξου γαστρονόμου.
"Η Βίβλος της μαγειρικής" αποτελείται από επτά θεματικές ενότητες:
1. Όροι, Τεχνικές και Εξοπλισμός Κουζίνας
2. Το Ντουλάπι της Κουζίνας
3. Αρωματικά Βότανα και Μπαχαρικά
4. Φρούτα και Λαχανικά
5. Κρέας, Πουλερικά και Κυνήγι
6. Ψάρια και Θαλασσινά
7. Γαλακτοκομικά και Αβγά.
Από το αλάτι ως τη χαρίσα, από το αβοκάντο ως το φινόκιο και από τον βραστήρα ως το χρονόμετρο, παρουσιάζονται αλφαβητικά όλα τα υλικά, οι τεχνικές, ο εξοπλισμός και η ορολογία της κουζίνας, καθώς και δεκάδες μικρά μυστικά για μια πλούσια και ευφάνταστη μαγειρική.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ
Τιμή: 17,00
ΑγοράΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 4η ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: 17,00
ΑγοράΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ
Τιμή: 1,00
ΑγοράΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΕΠΟΧΕΣ ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ!
Τιμή: 18,80
ΑγοράΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Τιμή: 17,00
ΑγοράΟΙΝΕΜΠΟΡΙΟ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΗΚΗ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ
Τιμή: 34,00
ΑγοράΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ
Τιμή: 22,00
ΑγοράΔΕΚΑ ΔΕΚΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΔΕΚΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΕΝΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Τιμή: 10,99
Αγορά