ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 2η ΕΚΔΟΣΗ

Τιμή Bestseller: €24,99

Συγγραφέας: ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ

Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ

Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

ISBN: 9789607860361

Ημερομηνία έκδοσης: 30/11/2007

Αγορά
30/11

Περιγραφή

Το βιβλίο στο πρώτο μέρος αναλύει τις σύγχρονες εξελίξεις στο Σχεδιασμό, στην Οργάνωση, στον Εξοπλισμό, στον Προγραμματισμό, στη Διοίκηση, καθώς και τους Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας που διέπουν το χώρο της "Επαγγελματικής Κουζίνας: Γενικές αρχές μαγειρικής".

Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται τα Τρόφιμα ανά κατηγορία (Ζωικής και Φυτικής) προέλευσης και αναλύονται οι Τρόποι Παρασκευής τους, τόσο για τις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, όσο και για μικρότερες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στη θρεπτική αξία των τροφίμων, στις πιθανές μολύνσεις και στους τρόπους προστασίας τους (παραλαβή - αποθήκευση - διατήρηση).

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

31/10

Ο ΛΟΦΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

ΧΑΡΑΜΗ, ΜΑΡΙΑ

Τιμή:   13,24

Αγορά
08/03

GREEK CUISINE

VEFA ALEXIADOU

Τιμή:   26,50

Αγορά
31/12

Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΑΣ,

Τιμή:   10,25

Αγορά