ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
- 13 Δεκεμβρίου
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ - 10 Δεκεμβρίου
Η Κληρονομιά (ΝΕΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ #3) - 10 Δεκεμβρίου
Τα ταξίδια του Μαρίνου
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
-
23/11Τιμή: 14,90 13,41-10%
-
20/09Τιμή: 11,10 9,99-10%
-
22/11Τιμή: 12,20 10,98-10%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
-
03/11Τιμή: 60,00
-
03/11Τιμή: 50,00
-
03/11Τιμή: 60,00
BEST SELLERS 2025
-
Επιβάτης 23Τιμή: 17,70 15,93-10%
-
Αναζητώντας την ελπίδαΤιμή: 17,70 15,93-10%
-
Το μωρό της σοφίταςΤιμή: 18,80 16,92-10%
All time Bests...»
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 2η ΕΚΔΟΣΗ

Τιμή Bestseller: €24,99
Συγγραφέας: ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ
Εκδότης: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
ISBN: 9789607860361
Ημερομηνία έκδοσης: 30/11/2007
ΑγοράΠεριγραφή
Το βιβλίο στο πρώτο μέρος αναλύει τις σύγχρονες εξελίξεις στο Σχεδιασμό, στην Οργάνωση, στον Εξοπλισμό, στον Προγραμματισμό, στη Διοίκηση, καθώς και τους Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας που διέπουν το χώρο της "Επαγγελματικής Κουζίνας: Γενικές αρχές μαγειρικής".
Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται τα Τρόφιμα ανά κατηγορία (Ζωικής και Φυτικής) προέλευσης και αναλύονται οι Τρόποι Παρασκευής τους, τόσο για τις Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, όσο και για μικρότερες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στη θρεπτική αξία των τροφίμων, στις πιθανές μολύνσεις και στους τρόπους προστασίας τους (παραλαβή - αποθήκευση - διατήρηση).

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 200 ΠΛΗΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ 19 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ
Τιμή: 31,95
Αγορά
100 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ
Τιμή: 18,59
Αγορά
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-150 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ
Τιμή: 12,72
Αγορά
ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΠΛΟΦΑΔΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΠΛΟΦΑΔΟΡΟΥ
Τιμή: 5,30
Αγορά