ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΡΕΑΣ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

Τιμή Bestseller: €40,57

Συγγραφέας: ΜΠΛΟΥΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.

Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α.Ε.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

ISBN: 9789603517146

Ημερομηνία έκδοσης: 30/09/2007

Αγορά
30/09

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό, βασισμένο στην πλέον πρόσφατη βιβλιογραφία στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας κρέατος, εξετάζει τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση του κρέατος, περιγράφει τη δομή και τη σύνθεση των ιστών του κρέατος και αναλύει διεξοδικά τις μεταβολές μετά τη σφαγή των θερμόαιμων ζώων και πτηνών που μετατρέπουν το μυϊκό ιστό σε κρέας. Παράλληλα, αναλύονται οι παράγοντες που προσδιορίζουν την ποιότητα του κρέατος, περιγράφονται τα ποιοτικά υποβαθμισμένα κρέατα, η τεχνολογία συντήρησης του κρέατος με ψύξη και κατάψυξη, καθώς και οι σύγχρονες μέθοδοι συσκευασίας του νωπού κρέατος. Αναπτύσσεται διεξοδικά η τεχνολογία παραγωγής διαφόρων προϊόντων κρέατος και περιγράφεται η τεχνολογία των εδώδιμων υποπροϊόντων κρέατος.Το βιβλίο απευθύνεται στον κάθε καταναλωτή, ο οποίος θέλει να ενημερωθεί σε θέματα σχετικά με το κρέας, καθώς και σε αυτούς που ασχολούνται με την παραγωγή, τη μεταποίηση και την εμπορία του κρέατος και των προϊόντων του. Επίσης, απευθύνεται στους φοιτητές του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, οι οποίοι παρακολουθούν μαθήματα σχετικά με την Επιστήμη και Τεχνολογία Κρέατος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

30/11

ΠΕΡΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

Συλλογικό Έργο

Τιμή:   14,44

Αγορά
30/11

ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΓΕΝΕΣΗ, Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΒΑΒΟΥΔΑΚΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Τιμή:   18,00

Αγορά
31/12

SETI

MCDONOUGH, THOMAS R.

Τιμή:   23,32

Αγορά
31/07

ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ

HAMBURGER, JEAN

Τιμή:   7,02

Αγορά
31/01

ΧΑΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

GLEICK, JAMES

Τιμή:   25,97

Αγορά
31/12

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ

ΑΞΕΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ,

Τιμή:   13,25

Αγορά