ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
- 13 Δεκεμβρίου
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ - 10 Δεκεμβρίου
Η Κληρονομιά (ΝΕΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ #3) - 10 Δεκεμβρίου
Τα ταξίδια του Μαρίνου
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
-
23/11Τιμή: 14,90 13,41-10%
-
20/09Τιμή: 11,10 9,99-10%
-
22/11Τιμή: 12,20 10,98-10%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
-
03/11Τιμή: 60,00
-
03/11Τιμή: 50,00
-
03/11Τιμή: 60,00
BEST SELLERS 2025
-
Επιβάτης 23Τιμή: 17,70 15,93-10%
-
Αναζητώντας την ελπίδαΤιμή: 17,70 15,93-10%
-
Το μωρό της σοφίταςΤιμή: 18,80 16,92-10%
All time Bests...»
ΤΙ ΤΡΩΜΕ... ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

Τιμή Bestseller: €18,02
Συγγραφέας: ΦΑΣΣΕΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Εκδότης: Δίαυλος
Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
ISBN: 9789605312855
Ημερομηνία έκδοσης: 30/11/2011
ΑγοράΠεριγραφή
Η γνώση της επιστήμης για τα τρόφιμα, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, χωρίς να χρειάζεται να γίνετε επιστήμονας. Τι ονομάζουμε τρόφιμα, από επιστημονικής πλευράς; Τι είναι τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά; Τι είναι τα γενετικά τροποποιημένα και τι τα λειτουργικά τρόφιμα; Ποιά είναι τα συστατικά των τροφίμων; Γιατί χαλάνε; Πώς τα συντηρούμε; ποια είναι η αλήθεια για τα περίφημα Ε; τι είναι τα συντηρητικά, οι χρωστικές και τα αντιοξειδωτικά; Γιατί η μπριζόλα είναι σκληρή και στεγνή στο σπίτι αλλά μαλακιά και ζουμερή στην ταβέρνα; Γιατί όταν βάζουμε λεμόνι στο σιρόπι αυτό δεν ζαχαρώνει; Σε τι διαφέρει το βούτυρο από τη μαργαρίνη; Τι είναι τα υποκατάστατα ζάχαρης; Πώς δένει, ή δεν δένει η μαρμελάδα; Πώς και γιατί φουσκώνει το ζυμάρι; Γιατί τα μπισκότα είναι τραγανά και το τσουρέκι αφράτο; Γιατί το κρέας πρέπει να είναι σιτεμένο αλλά τα ψάρια πολύ φρέσκα; Γιατί τα χόρτα διατηρούν το πράσινο χρώμα όταν βάζουμε σόδα; Γιατί το κεφαλοτύρι γίνεται σαγανάκι ενώ η γραβιέρα λιώνει και το κασέρι γίνεται σαν λάστιχο; Σε τι διαφέρει η ξανθιά από τη μαύρη μπύρα; Γιατί το ούζο θολώνει όταν βάζουμε νερό και το τσίπουρο όχι; Γιατί άλλα ποτά πίνονται παγωμένα και άλλα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος; Τι είναι τα προϊόντα light; ...και εκατοντάδες ακόμα απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με τα τρόφιμα, τη διατροφή και την υγιεινή των τροφίμων. Επίσης περιέχονται πληροφορίες και ερμηνείες για τη σύσταση των τροφίμων, τη συμπεριφορά τους στο ψήσιμο και μάλιστα με τρόπο απλό και κατανοητό, χωρίς να χρειάζεται να έχετε σπουδάσει Χημεία για να τα καταλάβετε.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ
Τιμή: 17,00
Αγορά
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 4η ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: 17,00
Αγορά
ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ
Τιμή: 1,00
Αγορά
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΕΠΟΧΕΣ ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ!
Τιμή: 18,80
Αγορά
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Τιμή: 17,00
Αγορά
ΟΙΝΕΜΠΟΡΙΟ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΗΚΗ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ
Τιμή: 34,00
Αγορά
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ
Τιμή: 22,00
Αγορά
ΔΕΚΑ ΔΕΚΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΔΕΚΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΕΝΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Τιμή: 10,99
Αγορά