ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

ΤΙ ΤΡΩΜΕ... ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

Τιμή Bestseller: €18,02

Συγγραφέας: ΦΑΣΣΕΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εκδότης: Δίαυλος

Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

ISBN: 9789605312855

Ημερομηνία έκδοσης: 30/11/2011

Αγορά
30/11

Περιγραφή

Η γνώση της επιστήμης για τα τρόφιμα, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, χωρίς να χρειάζεται να γίνετε επιστήμονας. Τι ονομάζουμε τρόφιμα, από επιστημονικής πλευράς; Τι είναι τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά; Τι είναι τα γενετικά τροποποιημένα και τι τα λειτουργικά τρόφιμα; Ποιά είναι τα συστατικά των τροφίμων; Γιατί χαλάνε; Πώς τα συντηρούμε; ποια είναι η αλήθεια για τα περίφημα Ε; τι είναι τα συντηρητικά, οι χρωστικές και τα αντιοξειδωτικά; Γιατί η μπριζόλα είναι σκληρή και στεγνή στο σπίτι αλλά μαλακιά και ζουμερή στην ταβέρνα; Γιατί όταν βάζουμε λεμόνι στο σιρόπι αυτό δεν ζαχαρώνει; Σε τι διαφέρει το βούτυρο από τη μαργαρίνη; Τι είναι τα υποκατάστατα ζάχαρης; Πώς δένει, ή δεν δένει η μαρμελάδα; Πώς και γιατί φουσκώνει το ζυμάρι; Γιατί τα μπισκότα είναι τραγανά και το τσουρέκι αφράτο; Γιατί το κρέας πρέπει να είναι σιτεμένο αλλά τα ψάρια πολύ φρέσκα; Γιατί τα χόρτα διατηρούν το πράσινο χρώμα όταν βάζουμε σόδα; Γιατί το κεφαλοτύρι γίνεται σαγανάκι ενώ η γραβιέρα λιώνει και το κασέρι γίνεται σαν λάστιχο; Σε τι διαφέρει η ξανθιά από τη μαύρη μπύρα; Γιατί το ούζο θολώνει όταν βάζουμε νερό και το τσίπουρο όχι; Γιατί άλλα ποτά πίνονται παγωμένα και άλλα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος; Τι είναι τα προϊόντα light; ...και εκατοντάδες ακόμα απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με τα τρόφιμα, τη διατροφή και την υγιεινή των τροφίμων. Επίσης περιέχονται πληροφορίες και ερμηνείες για τη σύσταση των τροφίμων, τη συμπεριφορά τους στο ψήσιμο και μάλιστα με τρόπο απλό και κατανοητό, χωρίς να χρειάζεται να έχετε σπουδάσει Χημεία για να τα καταλάβετε.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

02/09
12/03

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ

KAKUZO, OKAKURA

Τιμή:   6,99

Αγορά
31/12

Τρία Χρόνια και Μία Ημέρα

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ.

Τιμή:   19,80

Αγορά
03/12

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ

ΠΑΝΟΥ, ΑΘΗΝΑ

Τιμή:   15,50

Αγορά
30/11

STREET FOOD

ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ, ΑΚΗΣ

Τιμή:   25,50

Αγορά
30/11

ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ, ΧΑΛΑΡΩΝΩ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΕΦ

Τιμή:   11,90

Αγορά
30/11
01/10

Απλά και Διαφορετικά

ΕΥΓΕΝΕΙΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ

Τιμή:   10,90

Αγορά
17/07

ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

ΨΥΧΟΥΛΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τιμή:   8,00

Αγορά
09/05

MA TAVERNE GRECQUE

PAVLAKI IOANNA

Τιμή:   16,89

Αγορά
31/03

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ 4 ΕΠΟΧΩΝ

ΜΠΟΖΗ, ΣΟΥΛΑ

Τιμή:   12,20

Αγορά
31/12

ΑΝΤΡΕΣ... ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΣΟΥΛΗ, ΣΟΦΙΑ Α.

Τιμή:   12,00

Αγορά
27/12

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΣΙ ΝΟΝΑΣ

ΠΑΡΓΙΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠ.

Τιμή:   16,00

Αγορά
04/12

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ, ΑΚΗΣ

Τιμή:   35,00

Αγορά
30/11

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ COOKBOOK

BOURDAIN, ANTHONY,

Τιμή:   26,90

Αγορά