ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
- 8 Αυγούστου
Λατινικά ( Τεύχος Α ) Β Λυκείου - 15 Ιουλίου
Διόφαντος ΟΕΔΒ Σετ Α' Λυκείου (NTYMENΑ) - 15 Ιουλίου
Θρησκευτικά Β' Λυκείου ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
-
16/05Τιμή: 22,20 19,98-10%
-
23/11Τιμή: 14,90 13,41-10%
-
20/09Τιμή: 11,10 9,99-10%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
-
03/11Τιμή: 60,00
-
03/11Τιμή: 50,00
-
03/11Τιμή: 60,00
-
01/07Τιμή: 10,00
BEST SELLERS 2024
-
Επιβάτης 23Τιμή: 17,70 15,93-10%
-
Αναζητώντας την ελπίδαΤιμή: 17,70 15,93-10%
-
Το μωρό της σοφίταςΤιμή: 18,80 16,92-10%
All time Bests...»
ΤΙ ΤΡΩΜΕ... ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ
Τιμή Bestseller: €18,02
Συγγραφέας: ΦΑΣΣΕΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Εκδότης: Δίαυλος
Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
ISBN: 9789605312855
Ημερομηνία έκδοσης: 30/11/2011
ΑγοράΠεριγραφή
Η γνώση της επιστήμης για τα τρόφιμα, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, χωρίς να χρειάζεται να γίνετε επιστήμονας. Τι ονομάζουμε τρόφιμα, από επιστημονικής πλευράς; Τι είναι τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά; Τι είναι τα γενετικά τροποποιημένα και τι τα λειτουργικά τρόφιμα; Ποιά είναι τα συστατικά των τροφίμων; Γιατί χαλάνε; Πώς τα συντηρούμε; ποια είναι η αλήθεια για τα περίφημα Ε; τι είναι τα συντηρητικά, οι χρωστικές και τα αντιοξειδωτικά; Γιατί η μπριζόλα είναι σκληρή και στεγνή στο σπίτι αλλά μαλακιά και ζουμερή στην ταβέρνα; Γιατί όταν βάζουμε λεμόνι στο σιρόπι αυτό δεν ζαχαρώνει; Σε τι διαφέρει το βούτυρο από τη μαργαρίνη; Τι είναι τα υποκατάστατα ζάχαρης; Πώς δένει, ή δεν δένει η μαρμελάδα; Πώς και γιατί φουσκώνει το ζυμάρι; Γιατί τα μπισκότα είναι τραγανά και το τσουρέκι αφράτο; Γιατί το κρέας πρέπει να είναι σιτεμένο αλλά τα ψάρια πολύ φρέσκα; Γιατί τα χόρτα διατηρούν το πράσινο χρώμα όταν βάζουμε σόδα; Γιατί το κεφαλοτύρι γίνεται σαγανάκι ενώ η γραβιέρα λιώνει και το κασέρι γίνεται σαν λάστιχο; Σε τι διαφέρει η ξανθιά από τη μαύρη μπύρα; Γιατί το ούζο θολώνει όταν βάζουμε νερό και το τσίπουρο όχι; Γιατί άλλα ποτά πίνονται παγωμένα και άλλα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος; Τι είναι τα προϊόντα light; ...και εκατοντάδες ακόμα απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με τα τρόφιμα, τη διατροφή και την υγιεινή των τροφίμων. Επίσης περιέχονται πληροφορίες και ερμηνείες για τη σύσταση των τροφίμων, τη συμπεριφορά τους στο ψήσιμο και μάλιστα με τρόπο απλό και κατανοητό, χωρίς να χρειάζεται να έχετε σπουδάσει Χημεία για να τα καταλάβετε.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
100 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΥΓΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ
Τιμή: 10,00
ΑγοράΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ 1000 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Τιμή: 59,72
ΑγοράΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ
Τιμή: 19,78
ΑγοράΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Τιμή: 19,80
ΑγοράΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Τιμή: 20,99
ΑγοράΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: ISO 22000 2Η ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: 22,31
ΑγοράΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΖΩΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ Η ΛΙΠΟΣ
Τιμή: 31,80
Αγορά