ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
- 13 Δεκεμβρίου
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ - 10 Δεκεμβρίου
Η Κληρονομιά (ΝΕΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ #3) - 10 Δεκεμβρίου
Τα ταξίδια του Μαρίνου
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
-
23/11Τιμή: 14,90 13,41-10%
-
20/09Τιμή: 11,10 9,99-10%
-
22/11Τιμή: 12,20 10,98-10%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
-
03/11Τιμή: 60,00
-
03/11Τιμή: 50,00
-
03/11Τιμή: 60,00
BEST SELLERS 2025
-
Επιβάτης 23Τιμή: 17,70 15,93-10%
-
Αναζητώντας την ελπίδαΤιμή: 17,70 15,93-10%
-
Το μωρό της σοφίταςΤιμή: 18,80 16,92-10%
All time Bests...»
ΤΙ ΤΡΩΜΕ... ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

Τιμή Bestseller: €18,02
Συγγραφέας: ΦΑΣΣΕΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Εκδότης: Δίαυλος
Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ
ISBN: 9789605312855
Ημερομηνία έκδοσης: 30/11/2011
ΑγοράΠεριγραφή
Η γνώση της επιστήμης για τα τρόφιμα, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, χωρίς να χρειάζεται να γίνετε επιστήμονας. Τι ονομάζουμε τρόφιμα, από επιστημονικής πλευράς; Τι είναι τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά; Τι είναι τα γενετικά τροποποιημένα και τι τα λειτουργικά τρόφιμα; Ποιά είναι τα συστατικά των τροφίμων; Γιατί χαλάνε; Πώς τα συντηρούμε; ποια είναι η αλήθεια για τα περίφημα Ε; τι είναι τα συντηρητικά, οι χρωστικές και τα αντιοξειδωτικά; Γιατί η μπριζόλα είναι σκληρή και στεγνή στο σπίτι αλλά μαλακιά και ζουμερή στην ταβέρνα; Γιατί όταν βάζουμε λεμόνι στο σιρόπι αυτό δεν ζαχαρώνει; Σε τι διαφέρει το βούτυρο από τη μαργαρίνη; Τι είναι τα υποκατάστατα ζάχαρης; Πώς δένει, ή δεν δένει η μαρμελάδα; Πώς και γιατί φουσκώνει το ζυμάρι; Γιατί τα μπισκότα είναι τραγανά και το τσουρέκι αφράτο; Γιατί το κρέας πρέπει να είναι σιτεμένο αλλά τα ψάρια πολύ φρέσκα; Γιατί τα χόρτα διατηρούν το πράσινο χρώμα όταν βάζουμε σόδα; Γιατί το κεφαλοτύρι γίνεται σαγανάκι ενώ η γραβιέρα λιώνει και το κασέρι γίνεται σαν λάστιχο; Σε τι διαφέρει η ξανθιά από τη μαύρη μπύρα; Γιατί το ούζο θολώνει όταν βάζουμε νερό και το τσίπουρο όχι; Γιατί άλλα ποτά πίνονται παγωμένα και άλλα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος; Τι είναι τα προϊόντα light; ...και εκατοντάδες ακόμα απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με τα τρόφιμα, τη διατροφή και την υγιεινή των τροφίμων. Επίσης περιέχονται πληροφορίες και ερμηνείες για τη σύσταση των τροφίμων, τη συμπεριφορά τους στο ψήσιμο και μάλιστα με τρόπο απλό και κατανοητό, χωρίς να χρειάζεται να έχετε σπουδάσει Χημεία για να τα καταλάβετε.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΚΡΑΣΙΑ - ΠΟΤΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Τιμή: 20,99
Αγορά
ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: ISO 22000 2Η ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: 22,31
Αγορά
ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΖΩΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ Η ΛΙΠΟΣ
Τιμή: 31,80
Αγορά
101 FANΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ 101 FANΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!
Τιμή: 5,50
Αγορά
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 2η ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: 24,99
Αγορά
Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΥΛΙΚΑ, ΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Τιμή: 34,83
Αγορά