ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Τιμή Bestseller: €35,50

Συγγραφέας: ΜΠΛΟΥΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.

Εκδότης: ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α.Ε.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

ISBN: 9786188281233

Ημερομηνία έκδοσης: 30/04/2017

Αγορά
30/04

Περιγραφή

Στο παρόν βιβλίο, ο αναγνώστης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για τα αίτια που προκαλούν την ποιοτική υποβάθμιση και τις αλλοιώσεις στα τρόφιμα, καθώς και για τις διάφορες μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων με τις οποίες μπορούν να παραχθούν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή για την υγεία του καταναλωτή και ικανά να διατηρηθούν χωρίς ανεπιθύμητες μεταβολές και αλλοιώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

30/09

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΡΕΑΣ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΜΠΛΟΥΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.

Τιμή:   40,57

Αγορά
31/05

ΚΟΙΝΩΝΙΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 1Η ΕΚΔΟΣΗ

ΚΡΙΜΠΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ Β.

Τιμή:   20,14

Αγορά
31/03

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.

Τιμή:   25,36

Αγορά
31/12

ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

HAWKING, STEPHEN

Τιμή:   36,21

Αγορά
31/12

ΦΩΣ, Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

MAGUEIJO, JOÃO

Τιμή:   20,49

Αγορά