ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Η εποχή της εξερεύνησης

-10%

Λιανική τιμή: €13,30

Τιμή Bestseller: €11,97

Συγγραφέας: Hedvig Montgomery

Εκδότης: Μεταίχμιο

Κατηγορία: ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

ISBN: 9786180320565

Ημερομηνία έκδοσης: 08/10/2020

Αγορά
08/10

Περιγραφή

Το πέρασµα από τα βρεφικά στα νηπιακά χρόνια είναι ένα µεγάλο βήµα για έναν µικρό άνθρωπο. Η νέα ηλικιακή περίοδος φέρνει καταιγισµό αλλαγών στο παιδί σε ό,τι αφορά τη σωµατική του ανάπτυξη, την οµιλία, τον τρόπο σκέψης, την αντίληψη, τα συναισθήµατα. Μέσα από το παιχνίδι και τη φαντασία µαθαίνει να ζει µε τους άλλους, αποκτά γνώσεις και εµπειρίες, ενώ αρχίζει να βιώνει πρωτόγνωρα και έντονα συναισθήµατα που είναι αδύνατο να διαχειριστεί. Στο πρώτο του ταξίδι σε αυτή τη θάλασσα από συναισθήµατα εσείς είστε το λιµάνι του: βοηθήστε το χτίζοντας τον δεσµό ανάµεσά σας, κάντε το να νιώσει ασφάλεια και πορευτείτε µαζί του.

Στο τρίτο βιβλίο της πεντάτοµης εικονογραφηµένης σειράς η καταξιωµένη ψυχολόγος και οικογενειακή σύµβουλος Hedvig Montgomery βοηθάει τους γονείς µέσα από πραγµατικά περιστατικά να κατανοήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των νηπίων. Ταυτόχρονα προτείνει τρόπους για να διαχειριστούν µε επιτυχία σηµαντικά θέµατα που αφορούν τα παιδιά αυτής της ηλικίας, όπως τις συναισθηµατικές εκρήξεις, τους αδελφικούς καβγάδες, τον ρόλο του ύπνου και της σωστής διατροφής, την προσαρµογή στον παιδικό σταθµό και το νηπιαγωγείο.

Η Μοntgomery εξηγεί, καθησυχάζει, απενοχοποιεί και παράλληλα καθοδηγεί για το πώς µπορούµε να αντιµετωπίσουµε σωστά τις δύσκολες στιγµές και να κάνουµε τις όµορφες ακόµα καλύτερες. Και όλα αυτά µε έναν τρόπο άµεσο, ειλικρινή, που µας βοηθά να σταθούµε δίπλα στα παιδιά µας, δηµιουργώντας σχέσεις αγάπης, ζεστασιάς και εµπιστοσύνης.

Χριστίνα Ρασιδάκη

Ψυχοθεραπεύτρια

Σύµβουλος γονέων και εκπαιδευτικών

Σελ.: 248

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

31/12

ΚΥΗΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΠΡΑΠΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τιμή:   70,00

Αγορά
30/06

ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.

Τιμή:   9,94

Αγορά
31/12
30/11

Η ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ

COOPER, ALISON

Τιμή:   12,50

Αγορά