ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Το Ηλιοφέγγαρο

-10%

Λιανική τιμή: €8,70

Τιμή Bestseller: €7,83

Συγγραφέας: Τσορώνη - Γεωργιάδη Γιολάντα

Εκδότης: Σαββάλας

Κατηγορία: Από 8 ετών

ISBN: 9789604932573

Ημερομηνία έκδοσης: 10/10/2020

Αγορά
10/10

Περιγραφή

Το Ηλιοφέγγαρο

Το βιβλίο:

Ο Ήλιος αισθάνεται μεγάλη μοναξιά και αποφασίζει να θρέψει ένα λουλούδι-φίλο, για να μοιράζεται μαζί του το θαύμα της ζωής και το μεγάλο του ταξίδι.

Το ηλιολούλουδο όμως που γεννιέται για την ειδική αυτή αποστολή λυπάται το Φεγγάρι που σεργιανάει τις νύχτες μόνο του και προτείνει φίλος και με αυτό να γίνει. Ήλιος και Φεγγάρι πια έχουν το Ηλιοφέγγαρο να τους συντροφεύει και να δυναμώνει το φως τους με τη φιλία και την αγάπη του.

Με βόλτες, δουλειά και παιχνιδοκαμώματα περνούν πολλά μερόνυχτα, ώσπου ένα βράδυ το Ηλιοφέγγαρο… κλάμα αγοριού ακούει. Όταν ανακαλύπτει πως το παιδί θα ξενιτευτεί και γι’ αυτό στεναχωριέται, του χαρίζει σε ένα πουγκί ολόκληρη την πατρίδα για να την πάρει μαζί του. Πώς χώρεσε άραγε;

Η συγγραφέας:

Η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής, της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, καθώς και του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευτεί στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση, είναι ενεργό μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και έχει εκδώσει βιβλία για παιδιά και μελέτες λαογραφικού περιεχομένου. Έχει ενταχθεί στο Μητρώο Επιμορφωτών του προγράμματος «Καινοτόμες Δράσεις ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας των μαθητών» και έχει αναλάβει επιμορφωτικό έργο σε ημερίδες επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σελ.:79

Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα

-10%
07/12
-15%
14/12

Το ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης