ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Ο μυστικός Καθρέφτης

-10%

Λιανική τιμή: €7,70

Τιμή Bestseller: €6,93

Συγγραφέας: Γκρέκου Γλυκερία

Εκδότης: Ψυχογιός

Κατηγορία: Από 8 ετών

ISBN: 9786180118865

Ημερομηνία έκδοσης: 25/05/2017

Αγορά
25/05

Περιγραφή

Η Φωτεινή είναι ένα κορίτσι που της αρέσει να καθρεφτίζεται. Και από μικρή χαίρεται να παίζει με τη μαμά της μπροστά στον καθρέφτη. Νιώθει χαρούμενη και δυνατή! Καθώς μεγαλώνει, διαπιστώνει πως και η ματιά της μαμάς της είναι ένας αγαπημένος καθρέφτης.

Κάποια μέρα, η καθημερινότητα αλλάζει, ο καθρέφτης τη στεναχωρεί, η αγαπημένη ματιά δεν είναι πια φωτεινή. Και η Φωτεινούλα νιώθει σκοτεινούλα. Θα μπορέσει, άραγε, ο καθρέφτης να ξαναγίνει φωτεινός, κρυστάλλινος και πολύτιμος, και η Φωτεινή να ξαναβρεί το χαμόγελό της;

Μια ιστορία για παιδιά και μαμάδες, μια ιστορία για την αυτοεκτίμηση και για τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ματιά της μητέρας, όταν αντανακλά θετική εικόνα για το παιδί της.

Σελ. 56

Μαλακό Εξώφυλλο

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα...

Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΓΚΡΕΚΟΥ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιβάδι Ολύμπου όπου και τελείωσε το λύκειο. Σπούδασε παιδαγωγικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε τις σπουδές της στο ΑΠΘ, στον τομέα της ειδικής αγωγής. Eίναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη δημιουργική γραφή από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε σχολείο της Θεσσαλονίκης. Το βιβλίο της Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ τιμήθηκε με το βραβείο "Αναγνώστης" 2014 στην κατηγορία του λογοτεχνικού βιβλίου για εφήβους.

Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα

-10%
07/12
-15%
14/12

Το ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης