ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Το τρομερό δίδυμο 2

-10%

Λιανική τιμή: €11,10

Τιμή Bestseller: €9,99

Συγγραφέας: Τζόρι Τζον, Μακ Μπαρνέτ

Εκδότης: Ψυχογιός

Κατηγορία: Από 8 ετών

ISBN: 9786180114126

Ημερομηνία έκδοσης: 07/04/2016

Αγορά
07/04

Περιγραφή

Ο ΜΑΪΛΣ ΜΕΡΣΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΪΛΣ ΣΠΑΡΚΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ.

Σχεδόν κάθε μέρα της εβδομάδας το τρομερό δίδυμο έχει βαλθεί να κάνει άνω κάτω την Ακαδημία Επιστημών και Γραμμάτων της Κοιλάδας των Χασμουρητών με τις φάρσες του, που διασκεδάζουν τους συμμαθητές τους και κάνουν έξω φρενών τον μεγαλύτερο εχθρό τους, τον διευθυντή Μπάρκιν.

Αλλά μια μέρα, τα πράγματα ξεφεύγουν και ο διευθυντής Μπάρκιν απολύεται. Τη θέση του παίρνει ο πατέρας του, ο πρώην διευθυντής Μπάρκιν, που βάζει στόχο ζωής να διευθύνει το σχολείο με ατσαλένια πυγμή και να καταστρέψει το παραμικρό ίχνος διασκέδασης. Τέλος οι ομαδικές δουλειές. Τέλος οι ημέρες πιτζάμας.

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΑΡΣΕΣ.

Σελ: 232

Μετάφραση: Κολυδά Ευγενία

Σκληρό εξώφυλλο

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς..

Ο ΜΑΚ ΜΠΑΡΝΕΤ είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων για παιδιά που έχουν βρεθεί στη λίστα των μπεστ σέλερ της εφημερίδας New York Times, μεταξύ των οποίων το Extra Yarn σε εικονογράφηση του Τζον Κλάσεν, που τιμήθηκε με τα βραβεία Caldecott Honor (2013) και Boston Globe – Horn Book Award (2012) για την κατηγορία Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου, καθώς και το Battle Bunny, ένα εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο που έγραψε με τον συγγραφέα Τζον Σέσκα. Γράφει επίσης τη σειρά μυστηρίου Brixton Brothers.

Ο ΤΖΟΡΙ ΤΖΟΝ είναι ο ένας από τους δύο συγγραφείς του μπεστ σέλερ All My Friends Are Dead, και επιμελητής του βιβλίου Thanks and Have Fun Running the Country: Kids’ Letters to President Obama.

Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα

-10%
07/12
-15%
14/12

Το ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης