ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Οι κυνηγοί του θησαυρού 2: Κίνδυνος στο Νείλο

-10%

Λιανική τιμή: €15,50

Τιμή Bestseller: €13,95

Συγγραφέας: Τζέιμς Πάτερσον

Εκδότης: Ψυχογιός

Κατηγορία: Από 8 ετών

ISBN: 9786180112863

Ημερομηνία έκδοσης: 19/11/2015

Αγορά
19/11

Περιγραφή

Ο Μπικ Κιντ και τα αδέρφια του Μπεκ, Στορμ και Τόμι ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρώτο τους κυνήγι θησαυρού αφού χάθηκε ο πατέρας τους στη θάλασσα, όμως η μητέρα τους παραμένει στα χέρια των επικίνδυνων πειρατών. Αναζητώντας ένα σχέδιο διάσωσης, καταλήγουν στην Αφρική. Θα διασχίσουν τον Νείλο, την έρημο και την άγρια ζούγκλα, θα περιπλανηθούν στις πυραμίδες, θα αντιμετωπίσουν άγριους ιπποπόταμους και… κακούς. Άραγε, θα τα καταφέρουν να βρουν τον θησαυρό και να σώσουν τη μητέρα τους;

Από τον Νο1 ευπώλητο συγγραφέα των New York Times έρχεται το δεύτερο μέρος μια πρωτότυπης περιπετειώδους σειράς, γεμάτης δράσης και χιούμορ!

Σελ: 472

Μετάφραση: Αβαγιανού Μαλβίνα

Λίγα λόγια για το συγγραφέσα..

Ο ΤΖΕΪΜΣ ΠΑΤΕΡΣΟΝ είναι ίσως ο πιο ευπώλητος συγγραφέας στον κόσμο, αφού τα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από 275 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η μεγάλη δημοτικότητά του αλλά και οι τεράστιες πωλήσεις τον βιβλίων του είχαν ως αποτέλεσμα να κατέχει σήμερα το ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες φορές που βρέθηκε μυθιστόρημα του στη λίστα ευπώλητων βιβλίων της εφημερίδας New York Times. Είναι γνωστότερος για την αστυνομική σειρά για ενηλίκους με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Άλεξ Κρος, ωστόσο έχει γράψει διάφορα είδη βιβλίων τόσο για ενηλίκους όσο και για παιδιά. Για τη δράση του στον τομέα της φιλαναγνωσίας έχει βραβευτεί από συλλόγους γονέων, βιβλιοθηκονόμους αλλά και από τα ίδια τα παιδιά, που λατρεύουν ό,τι γράφει. Σήμερα ζει στη Φλόριντα.

Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα

-10%
07/12
-15%
14/12

Το ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης