ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

'Ελα στην παρέα του μεγαλύτερου μικρού Ντετέκτιβ του κόσμου !! Η σειρά του: Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ, έχει μεταφρασθεί σε 14 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 1.000.000 αντίτυπα.

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ: Η μύτη της θεάς

-10%

Λιανική τιμή: €8,80

Τιμή Bestseller: €7,92

Συγγραφέας: Μπανσέρους Γίργκεν

Εκδότης: Μεταίχμιο

Κατηγορία: Ντετέκτιβ Κλουζ

ISBN: 9786180323030

Ημερομηνία έκδοσης: 14/05/2020

Αγορά

Περιγραφή

Όλοι οι ντετέκτιβ του κόσμου ονειρεύονται μια φορά τουλάχιστον στη ζωή τους να δουλέψουν στο Λονδίνο, στο Παρίσι ή στη Νέα Υόρκη. Στους δρόμους αυτών των πόλεων το κακό παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Ένας επαγγελματίας όπως o Κλουζ θα είχε εκεί δουλειές με φούντες. Αλλά πώς ήρθαν τα πράγματα και βρέθηκε να κυνηγάει παρανόμους στην Αθήνα; Σε μια πόλη όπου δεν μπορεί να διαβάσει ούτε τις πινακίδες με τα ονόματα των δρόμων; Καλύτερα να πάρουμε την ιστορία από την αρχή…

Σελίδες: 96

Σειρά: Μια υπόθεση για τον Ντετέκτιβ Κλουζ

Ο Jurgen Banscherus (Γίργκεν Μπανσέρους) γεννήθηκε το 1949 στο Ρέμσαϊντ και ήθελε να γίνει πιανίστας. Στο μεταξύ όμως άρχισε να γράφει πολύ επιτυχημένα παιδικά κι εφηβικά βιβλία. Δε στενοχωριέται λοιπόν καθόλου που δεν τα κατάφερε να γίνει πιανίστας. Ζει με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά στην περιοχή της Ρουρ. Η σειρά του Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ έχει μεταφρασθεί σε 21 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 1.500.000 αντίτυπα. Το 2010 τιμήθηκε για το έργο του με το βραβείο Annette-von-Droste-Hulshoff.

Ντετέκτιβ Κλουζ