ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Killing Eve Κωδικός Βιλανέλ

-10%

Λιανική τιμή: €14,50

Τιμή Bestseller: €13,05

Συγγραφέας: Τζένινγκς Λουκ

Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Κατηγορία: Ξένοι Συγγραφείς

ISBN: 9789601434391

Ημερομηνία έκδοσης: 05/06/2019

Αγορά
05/06

Περιγραφή

Ένα ιλιγγιώδες θρίλερ που ενέπνευσε τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία Killing Eve Η Βιλανέλ είναι μια από τις πιο ικανές πληρωμένες δολοφόνους του κόσμου. Μα όταν δολοφονεί έναν σημαίνοντα Ρώσο πολιτικό, βρίσκει στο κατόπι της μια αμείλικτη εχθρό.

Η Ιβ Πολάστρι, πρώην πράκτορας της MI6, έχει επιφορτιστεί από την υπηρεσία εθνικής ασφάλειας της Μεγάλης Βρετανίας με ένα πολύ συγκεκριμένο καθήκον: να βρει και να αιχμαλωτίσει ή να σκοτώσει τη δολοφόνο του Ρώσου, αλλά και όσους τη βοήθησαν.

Στο ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύεται οι δύο γυναίκες θα ακολουθήσουν ίχνη σε όλο τον κόσμο και θα διασταυρωθούν με διεφθαρμένες κυβερνήσεις και πανίσχυρες εγκληματικές οργανώσεις. Όλα θα οδηγήσουν σε μια τελική αντιπαράθεση από την οποία καμία από τις δύο δε θα βγει αλώβητη.

Δεν τάραζε καθόλου τα νερά. Έγινε κομμάτι του άχρωμου στρατού επαγγελματιών που έτρεχαν εδώ κι εκεί, με τη μοναχικότητα χαραγμένη στη ματιά τους. Δεν ήξερε ποια αρχή επέβαλλε τις θανατικές καταδίκες που εκτελούσε. Εκείνο που είχε σημασία για τη Βιλανέλ ήταν πως είχε επιλεγεί. Είχε επιλεγεί ως εργαλείο ενός πανίσχυρου οργανισμού που είχε καταλάβει ότι ήταν διαφορετική. Είχαν αναγνωρίσει το ταλέντο της, την είχαν αναζητήσει και την είχαν οδηγήσει από τα έσχατα του κόσμου ως την κορφή, εκεί όπου ανήκε. Την είχαν κάνει κυνηγό, όργανο εξέλιξης, μέλος μιας ελίτ για την οποία δεν ίσχυαν οι νόμοι της ηθικής. Μέσα της αυτή η επίγνωση άνθιζε σαν μεγάλο σκοτεινό ρόδο και γέμιζε το είναι της.

Σελ.: 280

Ξένοι Συγγραφείς

-20%
-20%

Το ημερολόγιο ενός μάγου

Κοέλο Πάουλο

Τιμή: 18,44  14,75

Αγορά
-20%

Το πέμπτο βουνό

Κοέλο Πάουλο

Τιμή: 18,44  14,75

Αγορά