ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Μεγαλώστε ευτυχισμένα παιδιά

-10%

Λιανική τιμή: €16,50

Τιμή Bestseller: €14,85

Συγγραφέας: Καππάτου Α. Αλεξάνδρα

Εκδότης: Μίνωας

Κατηγορία: Για γονείς

ISBN: 9789604819676

Ημερομηνία έκδοσης: 16/03/2013

Αγορά
16/03

Περιγραφή

Πώς μπορείτε να κάνετε το παιδί σας πιο χαρούμενο, ευτυχισμένο και δημιουργικό; Ποιες είναι οι θεμελιώδεις ανάγκες του παιδιού; Επικοινωνείτε ουσιαστικά μαζί του; Η έγκριτη ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Α. Καππάτου προσφέρει στους γονείς έναν οδηγό "πρώτων βοηθειών" για θέματα της καθημερινότητας που σχετίζονται με τη συμπεριφορά του παιδιού, αλλά και για προβλήματα που προκύπτουν σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής του.

Μια αναθεωρημένη και εμπλουτισμένη έκδοση, γραμμένη με απλό και κατανοητό τρόπο, για όλα τα σύγχρονα θέματα που απασχολούν τους γονείς, όπως:

- Πότε το παιδί μπορεί να τρώει μαζί μου;

- Πώς θα αντιμετωπίσει ένα άσχημο όνειρο;

- Τι φοβούνται τα παιδιά;

- Είναι ανησυχητικό όταν το αγοράκι μου παίζει με κούκλες;

- Πιπίλα: είναι εύκολο να τη σταματήσει;

- Επιλέγω σωστά τα ηλεκτρονικά παιχνίδια του;

- Ο ένας γονιός είναι άνεργος: τι μπορώ να κάνω;

- Επηρεάζεται το παιδί από τις ειδήσεις στην τηλεόραση;

- Πότε να κάνω δεύτερο παιδί;

- Πώς θα χειριστώ τα "όχι" του παιδιού μου;

- Πώς θα γίνει το παιδί μου ευγενικό;

Σελίδες: 286

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

Η Αλεξάνδρα A. Καππάτου σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Jules Verne στην Αμιένη της Γαλλίας. Από το 1986 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα ως ψυχολόγος παιδοψυχολόγος. Το 1987 δημιούργησε το Ψυχοδιαγνωστικό και Συμβουλευτικό Κέντρο με σκοπό την ανάδειξη, πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων. Έχει συνεργαστεί με σχολεία όλων των βαθμίδων ως εισηγήτρια σεμιναρίων για θέματα ψυχολογίας των παιδιών σε εκπαιδευτικούς και γονείς. Έχει δώσει περίπου 400 διαλέξεις σε επιστημονικούς συλλόγους, φιλανθρωπικά σωματεία και οργανισμούς σε όλη την χώρα. Επίσης έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια τουλάχιστον σε 100 επιστημονικές ημερίδες. Περίπου 1500 άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά. Από το 1989 μέσα από την πλούσια αρθρογραφία της και τις πολυάριθμες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές της παρεμβάσεις, ασχολήθηκε αποκλειστικά με την ανάδειξη των προβλημάτων ψυχικής υγείας παιδιών-εφήβων και τις σχέσεις γονιών-παιδιών. Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Γνωρίστε το παιδί σας" (1999), "Μεγαλώστε ευτυχισμένα παιδιά" (2003), "Εφηβεία" (2007) και "Παίρνω ΔΙΑΖΥΓΙΟ τι θα πω στο παιδί μου;" (2011) από τις εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί. Επίσης διαθέτει στο διαδίκτυο μια δυναμική ιστοσελίδα, όπου κάθε γονιός μπορεί να βρει πληροφορίες, έρευνες και θέματα επικαιρότητας που αφορούν παιδιά και εφήβους. Η διεύθυνσή της στο διαδίκτυο είναι www.akappatou.gr.

Για γονείς

20/04
-10%
19/04

Το σημειωματάριο του γονιού

Τζωρτζακάκη - Λυμπεροπούλου Κική

Τιμή: 19,28  17,35

Αγορά
-10%
15/01

Παιδί και ηλεκτρονικό παιχνίδι

Χρήστου Ιωάννα

Τιμή: 20,38  18,34

Αγορά
-10%

Η διατροφή του μωρού

Yolanda Ruíz Ruíz

Τιμή: 16,00  14,40

Αγορά