ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Emporium - Ο κλέφτης των καθρεφτών

-10%

Λιανική τιμή: €13,30

Τιμή Bestseller: €11,97

Συγγραφέας: Pierdomenico Baccalario

Εκδότης: Διόπτρα

Κατηγορία: Από 8 ετών

ISBN: 9789606051692

Ημερομηνία έκδοσης: 23/11/2016

Αγορά
23/11

Περιγραφή

Ο Φίνλεϊ ανακάλυψε ότι η Έιμπι βρίσκεται σε κίνδυνο:

η σύσκεψη των οικογενειών στις οποίες ανήκουν τα Μαγαζιά της Μαγείας και την οποία συγκάλεσαν οι Λίλι, στην πραγματικότητα, αποδείχτηκε παγίδα για τη φίλη του.

Το αγόρι δεν μπορεί παρά να την αναζητήσει, αψηφώντας τον Σέμιουελντ Άσκελ, τον μεγαλύτερο εχθρό του Μαγαζιού της Μαγείας...

Σελ. 256

Σκληρό εξώφυλλο

Μετάφραση:Ελένη Τουλούπη

Λίγα λόγια για το συγγραφέα...

Ο Pierdomenico Baccalario γεννήθηκε το 1974 στο Άκουι Τέρμε, μια πανέμορφη κωμόπολη της Ιταλίας. Ξεκίνησε να γράφει διηγήματα στο λύκειο, την ώρα των μαθηματικών. Έδινε τις ιστορίες στους συμμαθητές του και εκείνοι άρχισαν να τις μοιράζονται με τις υπόλοιπες τάξεις. Ο Baccalario ανακάλυψε ότι είχε αναγνώστες σε όλο το σχολείο και συνέχισε, μαθαίνοντας να γράφει πολύ γρήγορα και πάντα διαλέγοντας αναπάντεχο τέλος για τις ιστορίες του, έτσι ώστε τα υπόλοιπα παιδιά να επέστρεφαν αναζητώντας τη συνέχεια. Ο Baccalario έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα «La Strada del Guerriero» (Ο Δρόμος του Πολεμιστή) σε δεκαπέντε ημέρες και το υπέβαλε στο διαγωνισμό Μπατέλο α Βαπόρε, τον οποίο κέρδισε. Είχε γράψει χρησιμοποιώντας το όνομα ενός γείτονά του επειδή ήταν ντροπαλός και μόλις 23 ετών, και έτσι οι κριτές πείστηκαν ότι το βιβλίο είχε γραφτεί από έναν γηραίο και οξυδερκή φιλόσοφο! Ο Baccalario ζει σήμερα στο Μιλάνο.

Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα

-10%
07/12
-15%
14/12

Το ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης