ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Century 3: Η πόλη του ανέμου

-10%

Λιανική τιμή: €13,83

Τιμή Bestseller: €12,45

Συγγραφέας: Pierdomenico Baccalario

Εκδότης: Διόπτρα

Κατηγορία: Από 8 ετών

ISBN: 9789603649229

Ημερομηνία έκδοσης: 10/06/2015

Αγορά
10/06

Περιγραφή

Κάθε εκατό χρόνια η ανθρωπότητα δοκιμάζεται. Κάθε εκατό χρόνια τέσσερις έφηβοι πρέπει να ανταποκριθούν σε μία πρόκληση. Μόλις έχουν περάσει άλλα εκατό χρόνια και έφτασε η ώρα να επιλεγούν οι έφηβοι. Μετά τη Ρώμη και τη Νέα Υόρκη, η πρόκληση συνεχίζεται στο Παρίσι, την πόλη του Αέρα.

Παρίσι, 19 Ιουνίου. Στον έκτο όροφο εντός κτιρίου στη Λεωφόρο Ντ’ Αμπρεβουάρ, η Μιστράλ κοιτάζει τις μέλισσες που πετούν μπροστά στο παράθυρό της. Στην απέναντι πλευρά του δρόμου, ένας άντρας με άσπρα μαλλιά και παγωμένο βλέμμα την παρακολουθεί. Είναι ο Γιάκομπ Μάλερ, ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα ήθελε η Μιστράλ να ξαναδεί.

Ευτυχώς δεν είναι μόνη: μόλις ήρθαν στο Παρίσι ο Σεγκ, η Ηλέκτρα και ο Χάρβεϊ.

Οι τέσσερις φίλοι αναζητούν το μυστηριώδες Πέπλο της Ίσιδας, κρυμμένο στην καρδιά της πόλης. Μα η ύπουλη Δεσποινίς Κυβέλη έχει εξαπολύσει στο κατόπι τους όλους τους πληροφοριοδότες της…

Απομένουν δύο μόλις μέρες ως το θερινό ηλιοστάσιο και ο Σεγκ, η Ηλέκτρα, ο Χάρβεϊ και η Μιστράλ δεν μπορούν πια να υποκρίνονται ότι δεν το ξέρουν: έχουν επιλεγεί για να ανανεώσουν τη Συμφωνία μεταξύ του Ανθρώπου και της Φύσης. Και ο χρόνος τελειώνει.

Σελ: 384

Μετάφραση: Βιολέττα Ζεύκη

Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα

-10%
07/12
-15%
14/12

Το ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης