ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Email

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BEST SELLERS 2024

Bestsellers 2024...»
All time Bests...»

Τζερόνιμο Στίλτον 27 - Ο Τζερόνιμο... κάτι μαγειρεύει

-25%

Λιανική τιμή: €7,70

Τιμή Bestseller: €5,78

Συγγραφέας: Τζερόνιμο Στίλτον

Εκδότης: Κέδρος

Κατηγορία: Τζερόνιμο Στίλτον

ISBN: 9789600444858

Ημερομηνία έκδοσης: 03/07/2014

Αγορά
03/07

Περιγραφή

Αγαπητά μου τρωκτικά,

Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα , πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα… Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον.

«Φέτος, όπως κάθε χρόνο, στο Λόφο του Ανθότυρου θα πραγματοποιηθεί ένα σπουδαίο γεγονός: ο Διαγωνισμός των Σούπερ Μαγείρων, που θα αναδείξει τον καλύτερο μάγειρα της Ποντικονήσου. Ο ξάδερφός μου ο Τράπολα δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό και πήρε για βοηθό του (μπορείτε να μαντέψετε;) εμένα! Ναι, ναι, εμένα, τον Τζερόνιμο Στίλτον! Αχ, πώς με έμπλεξε πάλι;»

Η σειρά Ξεκαρδιστικές Ιστορίες του Τζερόνιμο Στίλτον απευθύνεται σε παιδιά από 7 ως 12 ετών και είναι μοναδική! Είναι η σειρά που απολαμβάνουν τα παιδιά γιατί έχει χιούμορ, δράση, και πολλές ανατροπές. Είναι η σειρά που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί γιατί μεταδίδει διαχρονικές ηθικές αξίες. Ο αναγνώστης ταυτίζεται με τον Τζερόνιμο, που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής με χιούμορ και αισιοδοξία. Η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα βιβλία του Τζερόνιμο Στίλτον έχουν μεταφραστεί σε 40 γλώσσες και έχουν πουλήσει 85 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Σελ.128

Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα

-10%
07/12
-15%
14/12

Το ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης